Viisi viisasta naista (ja yksi mies)

Hyvää naistenpäivää!

Myös meille miehille ja etenkin Marja-Sisko Aallolle!

Tällaisena ylevänä juhlana pitäisi osata lausua yleviä sanoja, puhaltaa ehkä trumpettiin ja väsätä ihana etydi. En kuitenkaan taida osata. Niinpä tyydynkin laittamaan naiseuteen näkökulmia tarjoavan viiden viisaan listan.

Näin se menee:

5. Osho - Ja etenkin hänen teoksensa Uusi näkemys naisesta. Pakotin joskus äitiparkani lukemaan teoksen. Hei, olin nuori ja innostunut. Eikä kai se mammalle pahaa tehnyt. Vielä ollaan väleissä.

4. Barbara Marx Hubbard - Toisin kuin epäilyttävät sukunimikaimansa, Barbara Marx Hubbard on fiksu ja viisas vanhempi rouva, jonka elämäntyö keskittyy tietoisen evoluution edistämiseen maapallolla. Ei huonompi uravalinta, jos minulta kysytään.

3. Jean Houston - Tietoisuuden tutkimuksen pioneerina toimineen Jean Houstonin työ on niin ikään tarkastamisen arvoista.

2. Women on the Edge of Evolution - Täällä kohtaavat viisaat naiset. Mitäs siitä sen enempää sanomaan? Liity ja ihmettele itse.

1. The Spazzys - Australia, tuo loputtoman kaljan, melanooman ja hienon rokmusiikin kehto on synnyttänyt 13 vuotta sitten tämän ihastuttavista ihastuttavimman melodisen punktrion. Onneksi, koska The Spazzys vetää vertoja niin Donnasille, Cubille kuin Muskallekin.

Näiden ajatusten ja sävelmien myötä, vielä kerran, erinomaista naistenpäivän ehtoota kaikille.