Ilmainen e-kirja

Filosofinen vastaanotto Zenon on siirtynyt kustannustoimintaan.

Nykyaikana se onkin helppoa. Ensimmäisen e-kirjan kokonaiskustannukset olivat...nolla euroa. Sen vuoksi sen voikin laittaa myyntiin ilmaiseksi.

Kohti kestävää henkilökohtaista kasvua esittelee seitsemän periaatetta, jotka jokaisen elämänmuutosta harkitsevan tulisi ottaa huomioon.

Kirja on kirjoitettu oikeastaan yhden ainoan tekijän kimmoittamana.

Valtaosa elämänmuutosta tukevista lähestymistavoista on näkökulmattomia, yhteen ajattelu- ja toimintatapaan lukkiutuneita ja näin ollen kestämättömiä keinoja tukea ihmisen henkilökohtaista kasvua. Mitä useampi näkökulma ihmisellä on käytössään, sitä paremmin ja varmemmin hänen oma kasvunsa toteutuu.

Näkökulmien ottaminen on kuitenkin vasta ensimmäinen askel. Toinen askel on valita tarjolla olevista näkökulmista omaan tilanteeseen soveltuva kokonaisuus. Tätä kokonaisuutta on itse vaikea nähdä. Tuon näkemisen vaikeus johtaa kolmanteen kohtaan: ulkopuolisen tuen tarpeeseen.

Kirjan kolmas tarkoitus on innostaa lukijaa ottamaan oma kasvunsa tosissaan ja varaamaan itselleen ilmainen coaching-arvio oman kasvuprosessinsa tueksi. Omasta kokemuksestani tiedän, että olisin voittanut monet kohdalleni sattuneet haasteet nopeammin ja toimivammin, jos minulle olisi ollut tarjolla aidosti kokonaisvaltainen, kestävään henkilökohtaiseen kehitykseen perustuva kasvun tuki painiskellessani milloin minkäkin oman aiheeni kanssa.

Painin ei kuuluisi olla yksinäistä hommaa. Siinä tulisi olla valmentaja, painikaveri ja ohjelma, jonka mukaan edetään. Olen itse joutunut kursimaan trikooni kasaan niin monta kertaa, että tiedän miten turhauttavaa se voi olla.

Mutta tämä tästä, saarnasta, mainospuheesta ja kannustuksesta. Tilaa kirja ilmaiseksi täältä, varaa kolmen vartin verran aikaa lukemiseen, ja tee viisaita ratkaisuja.