Miten perustaa oma yritys: osa 3

Yrityksen perustamiseen liittyy monia käytännön asioita. Seuraavat kolme ovat yksinkertaisia tapoja välittää tietoa oman yrityksen toiminnasta.

5. Kirjoita sisältö lehdistöpakettia varten. Lehdistötiedote on yksinkertaisesti tiedote, jossa välität toimittajan kautta lehden lukijakunnalle kiinnostavaa informaatiota. Lehdistötiedotteen kannattaa olla lyhyt, yksi A4-sivu riittää. Tiedotteen voi julkaista uuden yrityksen käynnistämisestä, uuden metodologian käyttöönotosta tai naapurin kutun poikimisesta. Uutiskynnys on korkea; ei kannata lannistua jos lehdistötiedotteeseen ei reagoida. Uuden tiedotteen voi lähettää tasaisin väliajoin aina jonkin uuden näkökulman avauduttua yrityksen toimintaan.

6. Avaa nettisivut. Nettisivut voi jättää tekemättäkin, ja olla kuin Joanna Newsom. Eli ihana, eteerinen ja tavoittamaton. Yksinkertaisesti: tee ne sivut. Bloggerin kautta on mahdollista saada aikaan kelpo sivut. Sivujen perusajatus on antaa kävijälle ilmaiseksi niin paljon hyötyä kuin mahdollista, ja sen jälkeen antaa vielä vähän lisää. Toinen vaihtoehto on tietenkin tehdä sivuistaan kuin Pääsiäissaaren patsaat: staattiset, muuttumattomat ja tympeät. Oma valinta. Itse kannatan ensimmäistä.

7. Ota email hyötykäyttöön. Sähköpostin loppuosaan voi liittää tietoa yrityksestään allekirjoituksen muodossa. Näin jokainen, joka saa sinulta postia saa samalla myös tietoa toiminnastasi. Temppu on helppo, ilmainen ja automaattinen. Kaikki nuo kuulostavat omaan korvaani hyviltä. Allekirjoituksen sähköpostiin voi tehdä vaikkapa tähän tapaan:


JP Jakonen

FM, Integral Apprentice Coach

Filosofinen vastaanotto Zeno

+358 50 4037785

http://www.jpjakonen.fi

- Lue ilmaisia artikkeleita kahdesti viikossa -